Krabice na slané snacky

Chipsy ve stohovatelných zásobnících
Požádejte o nabídku!
Krabice na slané snacky: chipsy ve stohovatelných zásobnících
Chipsy ve stohovatelných zásobnících

Krabice na chipsy a slané snacky

Stohovatelné krabice umožňují spotřebitelům výbornou viditelnost různých druhů chipsů. Obaly zároveň chrání sáčky s chipsy během přepravy.

Krabice zaručují bezpečnou přepravu do maloobchodu: integrované stohovací výstupky zvyšují pevnost krabic. Díky tomu lze krabice na chipsy stohovat do více vrstev. Víko lze snadno odejmout, takže krabice na slané snacky lze použít přímo na POS. Navíc jsou po stranách krabice umístěné otvory pro uchopení, které zvyšují komfort při přenášení.

Díky otvorům na předních a zadních stranách krabic zákazníci vždy velmi dobře vidí na všechny druhy chipsů. Také usnadňují odběr snacků z krabic.

Výhody krabic na slané snacky

Krabice na slané snacky: chipsy ve stohovatelných zásobnících

Konstrukční zvláštnosti krabic na slané snacky

Krabice mají mnoho konstrukčních výhod:

  • Bezpečné stohování při přepravě a v obchodě: Díky integrovaným stohovacím výstupkům zvyšujeme stabilitu krabic. Tak je možné na sebe stohovat více krabic se slanými snacky a vy ušetříte drahé přepravní a regálové místo.
  • Vyšší viditelnost vašich produktů: Díky otvorům jsou optimálně viditelné různé druhy chipsů, i když jsou krabice stohované na sobě. Vzhledem k tomu, že tyto otvory jsou na přední i zadní straně, lze krabice umístit volně na prodejně.
  • Snadná manipulace šetří čas a vaše náklady: Díky otvorům po stranách nabízí krabice vyšší komfort při přenášení. Víko lze z krabice snadno odstranit, takže je lze použít přímo na místě prodeje.
  • Snadné odebírání z krabice: Otvory na přední a zadní straně umožňují spotřebitelům snadné odebrání sáčků s chipsy. To je důležité pro úspěšný prodej!
Krabice na chipsy Chio

Digitálně potištěné krabice nabízejí mnoho příležitostí pro průmysl značkového zboží

U příležitosti výročí dvou westernových hrdinů Buda Spencera a Terence Hilla uvedla společnost Chio Chips do prodeje limitovanou edici. Sáčky s chipsy v rámci této limitované promoční akce byly zabaleny do stohovatelných krabic z vlnité lepenky. Společnost THIMM vyrobila krabice metodou digitálního rotačního předtisku. Tento tiskový postup se hodí z ekonomického hlediska zejména pro omezené náklady. Vynikající tisková kvalita digitálního tisku prezentovala navíc v prodejně značku a produkt fotorealisticky a atraktivně.

  • Cenové výhody při omezeném nákladu: Ve srovnání s jinými technologiemi ušetříte v digitálním tiskovém postupu náklady na předtisk. Digitální tisk se tak optimálně hodí pro krabice v limitovaných edicích.
  • Kratší dodací lhůty: Digitální tisk je metoda bezdotykového tisku. Digitálně potištěné krabice na slané snacky lze dodávat zpravidla rychleji, protože nejsou zapotřebí žádné další tiskové štočky.
  • Flexibilita při měnícím se designu: Tiskový obraz lze v případě potřeby změnit ještě krátce před zahájením výroby, protože vše probíhá digitálně.
  • Excelentní tiskový obraz krabic: Díky rotačnímu předtisku nevzniká ani při nízkých gramážích papíru tzv. „valcha efekt“. Náš digitální tiskový stroj dokáže vyrobit rozlišení 1 200 dpi a realizovat tak vždy tyto krabice v mimořádně ostré kvalitě.

Udržitelná recyklace a efektivní výroba krabic na slané snacky

Krabice jsou vyrobeny z vlnité lepenky a jsou cenným recyklovatelným výrobkem. Jsou likvidovány jako sběrový papír. Krabice tak zůstávají v ekologicky hodnotném oběhu surovin.

Štíhlý přířez krabice šetří ve srovnání se zásobníky s vysokými podélnými a čelními stranami materiál. Tyto krabice lze navíc vyrábět s ohledem na materiál velmi efektivně. Při potisku různých motivů se nevyskytuje zmetkovitost.

Krabice se stohovacím okrajem pro vysoké požadavky na zatížení

Krabice se stohovacím okrajem: chipsy ve stohovatelných zásobnících

Optimální pro stohování v regálu ve více vrstvách 

„THIMM Stack-Pack“ je regálový karton, který je díky svým stohovatelným okrajům dimenzován na vysoké požadavky na zatížení. Krabice na slané snacky se optimálně hodí pro stohování v regálu ve více vrstvách, ale také pro druhotné umístění v displejích. Otevřená přední strana poskytuje dobrou viditelnost výrobku. Usnadňuje také snadné odebírání sáčků s chipsy.

Krabice mohou být potištěny zvenku i zevnitř. Boční stěny s vnitřním potiskem zvyšují reklamní efekt na POS.

Uzavřené hrany snižují viditelnost vlnitého profilu v prodejním regálu a působí vysoce kvalitním dojmem.

Tato krabice na slané snacky zaručuje vysokou stabilitu v celém logistickém řetězci. Alternativní provedení krabic jsou možná v závislosti na požadavcích a oblasti použití, např. nosnost, velikost a tvar výrobku, možnost opětovného uzavření, přepravní systémy v logistickém řetězci a manuální nebo automatické plnění.

Krabice se zvýšenou stabilitou

Krabice na slané snacky: chipsy v bedýnkách

Stohovatelné krabice se zvýšenou materiálovou účinností a stabilitou

Bedýnka „THIMM powerStack“ je stohovatelná a šetrná k životnímu prostředí. Díky cílenému použití kombinací vln a materiálů vykazují krabice zvýšenou stabilitu a efektivitu materiálu. Korpus bedýnky sestává z vlny E, vnitřní díly z vlny BC. Na bočních stěnách krabice se nacházejí přilepená zesílení. Navzdory nižším gramážím papíru je díky vybrané kombinaci materiálu z jednoduché lepenky a dvojité lepenky dosaženo zvýšení stability a snížení použití materiálů asi o 20 % ve srovnání s alternativními bedýnkami. Díky dodávce naplocho je paleta využita o 50 % lépe. Krabice na slané snacky je vhodná ke kombinování s běžnými plastovými bedýnkami.

Přidaná hodnota při prezentaci zboží a manipulaci se sortimentem výrobků

Krabice na slané snacky: chipsy v regálových obalech vhodných pro prodej

Regálová krabice „THIMM Alpha-Tray“ vhodná pro prodej

V krabicích vhodných pro prodej lze přehledně prezentovat několik druhů chipsů. Zvláštností této konstrukce je optimální viditelnost výrobku ze všech stran. Tím se do centra pozornosti dostane jak značka, tak i samotné produkty.

Díky konstrukci může být vnější i vnitřní strana opatřena jednostranným potiskem. To šetří náklady a poskytuje velkou reklamní plochu pro atraktivní design obalu. Využijte plný komunikační potenciál těchto krabic!

Díky nižší gramáži a použití druhů vlnité lepenky v závislosti na potřebě se minimalizuje množství použitého materiálu, krabice je však i přesto maximálně stabilní. Sázíme na vybrané suroviny z certifikovaných zdrojů (FSC® / PEFC). Ekologickou udržitelnost těchto krabic na slané snacky podtrhuje také jejich cenově výhodná výroba a snadná recyklace.

Další oblasti použití těchto krabic

Do krabic se stohovacími výstupky lze balit veškeré zboží v nenosných sáčcích. Patří sem například snacky, pečivo, müsli, cukrovinky, zvířecí krmiva a mnoho dalších.

Vytvořte poptávku na krabice

Máte dotazy ke krabicím na slané snacky?

THIMM-Unternehmenszentrale in Northeim

THIMM (Česká republika)
+420 315 617 111
info@thimm.cz