S „čerstvým“ pohledem do budoucnosti: Nová teplotní koncepce pro online obchod s potravinami

25.06.2018 Společně s 30 zástupci z oblasti obchodu s potravinami, vývoje chladicích systémů, logistiky, obalové techniky a zkušebních ústavů a asociací byla ve standardizačním konsorciu v průběhu devíti měsíců vyvinuta a zveřejněna nová norma DIN SPEC 91360 jako „Teplotní koncepce pro přepravu zboží vyžadujícího a nevyžadujícího chlazení pro online obchod s potravinami“.
Bezpečná „vodítka“ normy DIN SPEC 91360 by měla posílit důvěru spotřebitelů v online obchod s potravinami

V září 2017 vytvořila Spolková asociace E-Commerce, zásilkový obchod Deutschland e.V. (bevh) a společnost All you need GmbH (Allyouneedfresh.de) díky DIN standardizační konsorcium s cílem, vypracovat standard pro bezpečnou přepravu zboží vyžadujícího a nevyžadujícího chlazení pro online obchod s potravinami.
Společnost THIMM Verpackung GmbH + Co. KG byla jako výrobce obalového materiálu členem standardizačního konsorcia a přispěla svými odbornými znalostmi a zkušenostmi výrazně k vývoji DIN SPEC 91360.
Nový DIN SPEC definuje požadavky na obalový materiál, koncepci chlazení a specifikace pro přepravu zásilek i pro chladící řetězce v online obchodu s potravinami. Díky standardizovaným postupům v oblasti zabezpečení potravin a standardizovaným zkušebním metodám pro obalové koncepty nabízí nová DIN SPEC 91360 online prodejcům bezpečná pravidla, aby mohlo být i zboží s různými teplotními zónami v souladu s požadavky a nezávadně zasláno v rámci jednoho balíčku.
Vydáním nové normy DIN SPEC 91360 byla pro online obchod s potravinami vytvořena bezpečná „vodítka“, která mají za cíl zvýšit důvěru spotřebitelů a etablovat do budoucna on-line obchod s potravinami jako stabilní pilíř E-Commerce.
Další informace o přepravních potravinových obalech „THIMM COOLandFREEZE“ s kontrolovanou teplotou naleznete zde.

Načíst...
Tato webová stránka používá soubory cookie k zajištění nejlepších možných služeb. Vaší návštěvou na www.thimm.cz souhlasíte s Použití souborů cookie.