Efektivní paletový displej: Snacky dobré nálady

25.06.2018 Sofakrimi („Gaučová kriminálka“), Tagträumer („Snění za bílého dne“), Geistesblitzer („Osvícení ducha“), Coffee Break („Přestávka na kávu“) a Prachtstück („Nádherný kousek“) jsou (volně přeložené) názvy směsí snacků, které v současné době propaguje nový paletový displej. Společnost THIMM vyvinula a vyrobila efektivní displej pro společnou prezentaci všech pěti druhů snacků skupiny Alexander Nut Group.
Efektivní řešení pro druhotné umístění na POS: paletový displej pro snacky

Alexander Nut Group Holding GmbH je sesterská společnost evropského výrobce snacků Lorenz Snack-World. O uvedení nových oříškovo-ovocných směsí na trh v druhotném umístění informuje Michael Weber, vedoucí marketingu skupiny THIMM: „Toto nové řešení umožňuje, že v jednom displeji jsou viditelně umístěné a připravené k odebrání všechny druhy snacků. Proto jsme zkonstruovali dvě úrovně výrobků. Doplňovač tak na ně může umístit stávající regálové krabice a nemusí sáčky se snacky do displeje umísťovat jednotlivě. Díky našemu řešení dosahuje společnost Lorenz Snack-World vyšší efektivity v doplňování a zároveň se zvyšuje prezentace výrobku v maloobchodě.“

THIMM vyrábí 1/4 paletový displej z B vlny v ofsetovém tisku. Úhly hran, na kterých stojí horní výrobky, a podpěrné nosníky jsou vyrobeny z kašírované EE vlny a zajišťují potřebnou stabilitu. Do pláště displeje je integrován topper s obrysy sáčků se snacky a přispívá tak k podpoře prodeje v maloobchodě s potravinami.

Společnost THIMM Display je obchodní divizí mezinárodn9 skupiny THIMM. Skupina THIMM je vedoucím poskytovatelem obalových řešení a partnerem pro distribuci zboží. Portfolio řešení zahrnuje přepravní a prodejní obaly z vlnité lepenky, kvalitní prodejní stojany (displeje), obalové systémy z různých materiálových kombinací a tiskové produkty pro další průmyslové zpracování. Spektrum nabídky doplňuje široká paleta služeb týkající se obalového segmentu v rámci dodavatelského řetězce. K okruhu jejích zákazníků patří známé koncerny vyrábějící značkové zboží napříč všemi obory. Rodinný podnik založený v roce 1949 zaměstnává více než 3 000 zaměstnanců v 19 závodech v Německu, Česku, Rumunsku, Polsku, Francii a Mexiku a dosahuje ročního obratu přes 601 milionů eur.

• Michael Weber, Director Corporate Marketing THIMM Group
  • Paletový displej pro formát 1/4 palety.