Letošní bronzový display Superstar Award získává THIMM za trvale udržitelné řešení otočného pultového displeje „Zatoč s nudnou snídaní!“

20.10.2017 Otočný pultový display navržený a vyrobený v THIMM Packaging byl oceněn bronzovou medailí v soutěži display Superstar Award 2017. Pultový displej nadchl porotu v kategorii „Displeje vyrobené převážně z vlnité lepenky“. Pro výrobce snídaňových kaší, firmu AG Foods, THIMM navrhl řešení z vlnité lepenky, jehož hlavní předností je snadné otáčení.

Otočný displej na bázi vlnité lepenky
Pultový displej pro jednotlivě zabalené porce snídaňových kaší byl prvotně navržen pro gastronomické podniky (např. hotely), které nabízejí snídaně. Toto řešení je však vhodné i pro vystavení v oblasti pokladen nebo pro druhotné umístění na POS. Tvar a design displeje hosty zaujmou. Výběr správného druhu snídaňové kaše usnadní možnost otáčení displeje.

Display je vyroben z vlnité lepenky. Pro zvýšení stability a na podporu otáčení je uvnitř displeje zastrčena dřevěná tyčka. Snadné, skoro až nadnášené otáčení umožňuje využití vlnité lepenky s vrstvou papíru Paratherm. Leží-li dva díly tohoto typu vlnité lepenky Parathermovou stranou na sobě, dochází k extrémnímu klouzavému efektu, který byl v případě otočného displeje pozitivně využit.

Nízká hmotnost displeje usnadňuje manipulaci s ním a tak jej lze na POS bez problému dle potřeby přemístit. Doplňování sáčků je snadné a rychlé. Univerzální tiskový motiv je vhodný pro různé druhy výrobků. Díky digitálnímu potisku pultového displeje lze design rychle změnit a přizpůsobit aktuálním potřebám, akcím, zákazníkům, výrobkům atp..

display Superstar Award 2017
Soutěž display Superstar Award vyznamenává ročně nejlepší promoční a prodejní akce na Point of Sale. Všechny přihlášené exponáty jsou vystaveny návštěvníkům a porotě na evropské výstavě pro vizuální komunikaci  „viscom düsseldorf“. Nezávislou odbornou porotu tvoří zástupci marketingu, produktový manažeři, zástupci retailu, průmyslu, výrobci značkového zboží, návrháři i inženýři. Slavnostní vyhlášení vítězů letošní soutěže display Superstar Award proběhlo 19. října během galavečera „Nacht der Sterne“ (Noc hvězd) v německém Düsseldorfu.