Nic není nemožné: Vesmír ve vstupní hale Aquapalace Praha

17.01.2019 Poslední sobotní odpoledne před Silvestrem se v Aquapalace Praha v Čestlicích rozhodli, že pro slavnostní otevírání nové atrakce v polovině ledna potřebují ještě vyzdobit vstupní halu. Pro návrhy, přípravu a výrobu zbývalo jen deset pracovních dní.
Digitálně potištěné poutače z vlnité lepenky pro Aquapalace Praha

Nic menšího než virtuální průlet vesmírem slibuje nová atrakce v Aquapalace Praha. Pro zviditelnění tohoto nového obřího tobogánu s vesmírnou tématikou, který návštěvníci projíždí vybaveni 3D-brýlemi, se organizátoři rozhodli vyzdobit vstupní halu dekorací s motivy vesmíru. Jak to u obsáhlých projektů bývá, některé věci se rozhodují až na poslední chvíli. A tak tomu bylo i v tomto případě.

Poptávka do THIMM Packaging dorazila v sobotu, 28. prosince 2018. Hned první pracovní den v novém roce byli v Aquapalace Praha obaloví designéři z THIMM Packaging, kteří si na místě vše vyměřili, aby mohli navrhnout všechny dekorativní elementy z vlnité lepenky přímo na míru. Vznikly závěsné poutače v podobě planet, sloupy vstupní haly lemují postavy s motivy vesmíru, nechybí velké, trojrozměrné rakety, kosmonauti ani mimozemšťani. A to vše vyrobeno z ekologické vlnité lepenky a potištěno digitální tiskovou technologií.

Leoš Máslo, manažer projektu POS v THIMM Packaging dodává: „Bez využití digitálního tisku by tak rychlá realizace tolika různých motivů nebyla možná. Pro digitální tisk není potřeba tiskových štočků, čímž odpadají jak náklady, tak i čas na jejich výrobu. Takto získaný čas mohli naši designéři věnovat precizní přípravě návrhů a konstrukcím. Vyrobením atraktivních dekorací pro Aquapalace Praha jsme potvrdili naši kreativitu i flexibilitu ve výrobě POS-řešení z vlnité lepenky. Pouhých deset pracovních dní pro návrh a výrobu 24 různých dekorativních motivů a formátů je výzva, kterou jsme zvládli na výbornou.“

Skupina THIMM je vedoucím poskytovatelem obalových řešení a partnerem pro distribuci zboží. Portfolio firmy zahrnuje přepravní a prodejní obaly z vlnité lepenky, kvalitní prodejní stojany (displeje), obalové systémy z různých materiálových kombinací a tiskové produkty pro další průmyslové zpracování. Spektrum nabídky doplňuje široká paleta služeb týkajících se obalového segmentu v rámci celého dodavatelského řetězce. K okruhu jejich zákazníků patří známé koncerny vyrábějící značkové zboží napříč všemi obory. Rodinný podnik založený v roce 1949 zaměstnává více než 3 000 zaměstnanců v 19 závodech v Německu, Česku, Rumunsku, Polsku, Francii a Mexiku a dosahuje ročního obratu přes 570 milionů eur.

• Nepřehlédnutelné motivy s vesmírnou tématikou lákají návštěvníky na novou atrakci.
  • Leoš Máslo, manažer projektu POS v THIMM Packaging