Společná myšlenka: ThimmColor® digital pro start-up zákazníka yamo

11.09.2017 K velkým přednostem technologie digitálního předtisku, kterou trhu představila společnost THIMM ve své obchodní divizi Christiansen Print v dubnu, patří vysoká hospodárnost při malých až středních výrobních sériích a výjimečná flexibilita. Tyto faktory jsou rozhodující právě pro úspěch mladých podniků, jako je startupová firma a e-shop yamo AG. Švýcarskému výrobci inovativních kojeneckých výživ dodává THIMM z jedné ruky kvalitní zásilkové obaly s digitálním potiskem vyrobené na míru.
Zasilatelský obal na míru pro potřeby yamo - digitálně potištěný a zabezpečený systémem THIMM secureLock.

Firma yamo klade velký důraz na regionálnost, obsah přírodních složek i čerstvost a své výrobky vyrábí velmi šetrnou metodou. Pod kreativním označením produktů, např. „Pirates of the carrotean“ (Piráti z karotenu) nebo „Applecalypse now“ (Jablečná apokalypsa teď) lze kojenecké výživy objednávat on-line v různě nakombinovaných boxech různých velikostí. Pro uvedení produktů na trh v polovině tohoto roku hledal mladý podnik vhodný zásilkový obal. Už obal musí odrážet spolehlivost, kvalitu a vysokou hodnotu výrobků. Řešení se našlo v THIMM secureLock, zásilkovém obalu s uzávěrem zajišťujícím originalitu. Integrovaný bezpečnostní uzávěr z vlnité lepenky příjemci garantuje zapečetěnou a neporušenou přepravu zboží. Není tedy nutné používat další uzavírací prostředky, jako například plastové lepicí pásky. Obal je tak kompletně zhotoven z ekologické vlnité lepenky, což podtrhuje trvalou udržitelnost výrobků yamo.

Důležitým prvkem úspěšné prezentace na trhu je také působivý tiskový motiv. Díky možnostem, které společnost THIMM nabízí svou digitální předtiskovou technologií, může zákazníkovi dodat obal, který je ideálně přizpůsoben jeho potřebám. Tato flexibilita a možnost rychle reagovat na změny se dokonale hodí pro vstup na trh, jako je tomu v případě firmy yamo. Velmi hospodárně lze realizovat i měnící se kampaně. Po úspěšném dokončení první objednávky se při každé další používá jiný tiskový motiv. „Naši zákazníci a my z yamo jsme nadšeni,“ potvrzuje Tobias Gunzenhauser, jednatel a zakladatel firmy yamo AG. „Díky novým možnostem digitálního tisku v THIMM můžeme své zákazníky stále znovu a znovu pozitivně překvapovat.“

O společnosti yamo:
Startupovou firmu se sídlem ve Švýcarsku založili v roce 2016 Tobias Gunzenhauser, Luca Michas a José Amado-Blanco. Yamo nabízí čistě biologickou kojeneckou výživu v různých variantách. Je to první a jediná firma v Evropě, která pro výrobu kojenecké výživy používá vysokotlakou pasteraci. U této speciální metody zůstávají zachovány čerstvost a obsah přírodních složek. Výrobky lze objednat na webových stránkách firmy. Další informace na www.yamo.ch.

O společnosti THIMM:
Skupina THIMM je vedoucím poskytovatelem obalových řešení a konceptů pro distribuci zboží. Portfolio řešení zahrnuje přepravní a prodejní obaly z vlnité lepenky, prodejní stojany (displeje), obalové systémy z různých materiálových kombinací a tiskové produkty pro další průmyslové zpracování. Spektrum nabídky doplňuje široká paleta služeb týkající se obalového segmentu v rámci dodavatelského řetězce. K okruhu jejích zákazníků patří známé koncerny vyrábějící značkové zboží napříč všemi obory. Rodinný podnik založený v roce 1949 zaměstnává v současné době více než 3 000 zaměstnanců v 19 závodech v Německu, Česku, Rumunsku, Polsku, Francii a Mexiku a dosahuje ročního obratu přes 570 milionů eur.