THIMM je již poosmé nejlepším Zaměstnavatelem regionu do 500 zaměstnanců!

28.05.2019 V pondělí, 27. května proběhlo v Praze v prostorách PricewaterhousCoopers ČR vyhlášení výsledků soutěže Sodexo Zaměstnavatel regionu pro Prahu a samostatně i pro Středočeský kraj. Společnost THIMM pack’n’display se účastní již od roku 2012 a i letos svou pozici obhájila a stala se nejlepším Zaměstnavatelem regionu pro Středočeský kraj v kategorii do 500 zaměstnanců.
Operátoři strojů s diplomem za 1. místo v soutěži Zaměstnavetel regionu 2019.

Mezi letošními vítězi renomované soutěže Sodexo Zaměstnavatel roku byla již poosmé společnost THIMM pack’n’display ze Všetat. V kategorii Zaměstnavatel regionu do 500 zaměstnanců THIMM získal první místo ve Středočeském kraji. THIMM tak není jen lídrem ve výrobě obalů a POS & POP produktů z vlnité lepenky, ale i vyhledávaným zaměstnavatelem.

Martin Hejl, jednatel THIMM pack’n’display ve Všetatech převzal v rámci slavnostního vyhlašování diplom za první místo v soutěži Zaměstnavatel regionu 2019: „V této soutěži vítězíme již od roku 2012 a můžeme potvrdit, že důležitou roli nehrají jen finanční ukazatele. Naše zkušenosti z praxe ukazují, že lidé se ve firmě musí cítit dobře, musí pro ni být zapáleni a být jejími fanoušky. U nás jsou do HR marketingu zapojeni zaměstnanci z různých oddělení. Dělají to rádi a navíc je to pak autentické.  V době nedostatku kvalifikovaných zaměstnanců se nám daří obsazovat nově vzniklá pracovní místa na základě doporučení našich stávajících zaměstnanců. Firma naopak ráda podporuje aktivity, kde jsou naši zaměstnanci ve svém volném čase činní.“

THIMM je rodinná firma a právě tato rodinná atmosféra je pro závod ve Všetatech specifická. Ve firmě pracuje přes deset procent zaměstnanců, kteří jsou příbuzní. Iveta Bartošová, personalistka v THIMM pack’n’display: „Aktuálně můžete na silnicích ve Středočeském kraji vidět kamion s plachtou, na které jsou děti našich zaměstnanců a kde říkají, že až vyrostou, chtějí pracovat v THIMMu stejně jako tatínek s maminkou. Na stránkách www.vitejte-v-tymu.cz pak mají zájemci možnost si přečíst komentáře jejich rodičů. Naši zaměstnanci jsou ochotni své osobní kariérní příběhy sdílet. Jejich zveřejnění na našem webu i na sociálních sítích má úspěch. Jsme opravdu pyšní na tak skvělou sounáležitost našich zaměstnanců s firmou.“
Firma THIMM pack’n’display se svým prvenstvím na krajské úrovni kvalifikovala pro postup do celostátního kola, jehož finále proběhne 18. června.

Skupina THIMM je lídrem v poskytování řešení pro balení a distribuci zboží. Portfolio firmy zahrnuje přepravní a prodejní obaly z vlnité lepenky, POS & POP produkty, kvalitní prodejní stojany (displeje), obalové systémy z různých materiálových kombinací a tiskové produkty pro další průmyslové zpracování. Spektrum nabídky doplňuje široká paleta služeb spojených s balením v rámci celého dodavatelského řetězce. K okruhu zákazníků patří známé koncerny vyrábějící značkové zboží napříč všemi obory. Rodinný podnik založený v roce 1949 zaměstnává více než 3 200 zaměstnanců v 19 závodech v Německu, Česku, Rumunsku, Polsku, Francii a Mexiku a dosahuje ročního obratu přes 645 milionů eur.

• Nově oplachtovaný kamion s fotkami dětí zaměstnanců THIMM
  • Martin Hejl, jednatel THIMM pack'n'display ve Všetatech