THIMM Packaging v Rumunsku přechází pod značku THIMM pack’n’display

01.11.2019 Společnost THIMM začleňuje závod THIMM Packaging se sídlem v rumunském Sibiu pod značku THIMM pack’n’display. Integrací značky skupina THIMM dále sjednocuje image značky na evropské úrovni. Rumunští zákazníci profitují z této změny novým, rozšířeným portfoliem řešení pro místo prodeje. Rodinný podnik THIMM tak dále buduje svou vedoucí roli na trhu s obaly a displeji.
Nové logo THIMM pack'n'display

Základem pro integraci značky byl rozvoj výrobní pobočky v Șura Mică, obci v okrese Sibiu (Rumunsko) prostřednictvím rozsáhlého investičního balíčku. Společnost THIMM zde mimo jiné investovala do vysoce moderního zvlňovacího zařízení, které bylo uvedeno do provozu před půl rokem. Kromě výrazně zvýšených výrobních kapacit, větší pružnosti dodávek a optimalizovaných kvalitativních faktorů nyní rumunští zákazníci profitují ze širokého portfolia: Souběžně s řešeními pro balení zboží budou v budoucnu k dispozici displeje pro prezentaci zboží na POS.

„Cílem je, aby naši zákazníci dostali vždy to nejlepší řešení,“ informuje Michael Weber, vedoucí podnikového marketingu. „Díky integraci značky budou i naši rumunští zákazníci v budoucnu profitovat z přenosu know-how odborníků z THIMM pack’n’display. Nyní máme v této divizi více než 1600 zaměstnanců, kteří žijí a udržují průkopnického ducha, který v naší firmě panuje. Lidé z THIMM tak dělají vše pro to, aby zákazník dostal to nejlepší řešení.“

Už v dubnu letošního roku byly výrobní závody v Alzey, Castrop-Rauxel, Eberswalde, Essen, Northeimu, Wörrstadtu, Wolnzachu (Německo) a ve Všetatech (Česko) spojeny pod novou značku THIMM pack’n’display. „Jsme velmi rádi, že jsme pod značku THIMM pack’n’display začlenili i rumunský závod,“ říká Weber. „Značka THIMM pack’n’display se v uplynulých měsících zavedla jako značka pro balení a prezentaci zboží. Začlenění naší rumunské pobočky je dalším krokem k jednotnému image značky v Evropě.“

Skupina THIMM je lídrem v poskytování řešení pro balení a distribuci zboží. Portfolio firmy zahrnuje přepravní a prodejní obaly z vlnité lepenky, POS & POP produkty, kvalitní prodejní stojany (displeje), obalové systémy z různých materiálových kombinací a tiskové produkty pro další průmyslové zpracování. Spektrum nabídky doplňuje široká paleta služeb spojených s balením v rámci celého dodavatelského řetězce. K okruhu zákazníků patří známé koncerny vyrábějící značkové zboží napříč všemi obory. Rodinný podnik založený v roce 1949 zaměstnává více než 3 300 zaměstnanců ve 20 závodech v Německu, Česku, Rumunsku, Polsku, Francii a Mexiku a v roce 2018 dosáhl ročního obratu přes 645 milionů eur.

• Závod v rumunském Sibiu
  • Michael Weber, Director Corporate Marketing, THIMM Group