THIMM získává ocenění POPAI Awards 2019 ve dvou kategoriích

22.11.2019 Ekologický displej z produkce POS/POP centra závodu THIMM pack’n’display ve Všetatech zabodoval v letošní soutěži POPAI CE Awards hned dvakrát. Koncept ‚Krmelcovník‘ na bezobalový prodej produktů Biopekárny Zemanka zvítězil v kategorii „Tradiční POP prostředky – ekologické koncepce“ a „Nejlepší POP z materiálu na bázi papíru“. Slavnostní předávání proběhlo 21. listopadu na galavečeru v Praze.
Krmelcovník - displejový koncept pro bezobalový prodej Biopekárny Zemanka

Pod názvem ‚Krmelcovník‘ se skrývá ekologický, udržitelný displej z vlnité lepenky vyvinutý pro bezobalový prodej výrobků Biopekárny Zemanka. Skládá se z menších, samostatných jednotek – krmelců, ve kterých jsou volně umístěny nebalené sušenky, připravené k odběru.

Designéři z THIMM navrhli konstrukci krmelce tak, aby byl minimalizován přístup vzduchu i nečistot dovnitř obalu, což je důležité pro hygienické a bezpečné balení zboží. Každý krmelec tvoří dva díly: vnější plášť, který je dlouhodobě vystaven u prodejce, a vnitřní, náhradní náplň, vyrobená z certifikované vlnité lepenky foodWave®, určené pro přímý styk s potravinami. V dolní části krmelce je velmi odolný, výklopný mechanismus pro pohodlné odebírání zboží. Výdejní prostor výrobků je zakryt víkem, které zboží chrání před znečištěním.

Displejový koncept může obsahovat libovolný počet krmelců, které lze po vyprázdnění snadno vyměnit. Vystavený vnější plášť přitom zůstává nezměněn. Prodejce jednoduše zezadu do prázdného vnějšího pláště krmelce vloží náhradní náplň, zepředu otevře výklopný mechanismus, odtrhne perforaci na náplni a krmelec je připraven k použití. Topper ve tvaru střechy je zafixovaný k horní řadě krmelců. Podstavec displeje je vyroben ze speciální voděodolné vlnité lepenky, což prodlužuje životnost celého displeje. Na podstavci je umístěna kapsa pro propagační materiály k nabízenému zboží. Všechny části displeje jsou vyrobeny z ekologické, plně recyklovatelné vlnité lepenky.

Leoš Máslo, projektový manažer POS & POP v THIMM pack’n‘dipslay: „Abychom našim zákazníkům dodali do nejlepší řešení, vkládáme do všech projektů nejen své know-how, ale i srdce. Ocenění POPAI Awards je proto pro náš tým obrovskou pochvalou.“

POPAI AWARDS
POPAI CE je středoevropskou pobočkou světové asociace POPAI a každoročně pořádá soutěž POPAI AWARDS o nejlepší reklamní prostředky v oblasti in-store komunikace. Posláním soutěže  je podporovat marketing v prodejních místech a nové oborové trendy, které představují reklamu v in-store jako efektivní komunikační médium nejblíže nakupujícímu. Soutěž patří mezi vrcholné události oboru a prezentuje nejnovější prostředky in-store komunikace, systémy podpory prodeje a další podpůrné propagační nástroje.

Skupina THIMM je lídrem v poskytování řešení pro balení a distribuci zboží. Portfolio firmy zahrnuje přepravní a prodejní obaly z vlnité lepenky, POS & POP produkty, kvalitní prodejní stojany (displeje), obalové systémy z různých materiálových kombinací a tiskové produkty pro další průmyslové zpracování. Spektrum nabídky doplňuje široká paleta služeb spojených s balením v rámci celého dodavatelského řetězce. K okruhu zákazníků patří známé koncerny vyrábějící značkové zboží napříč všemi obory. Rodinný podnik založený v roce 1949 zaměstnává více než 3 300 zaměstnanců ve 20 závodech v Německu, Česku, Rumunsku, Polsku, Francii a Mexiku a v roce 2018 dosáhl ročního obratu přes 645 milionů eur.

• Leoš Máslo (THIMM), Iveta Havlová (Biopekárna Zemanka), Petr Kaczor (THIMM) na POPAI Day 2019 v Praze
  • Krmlecovník - snadný přístup ke zboží
  • Ekologický displejový koncept pro POS - Krmelcovník