Účinnost na místě prodeje: Displeje pro výrobce potravin Deli Reform

27.11.2019 Cenově příznivý displej pro podporu prodeje výrobků Deli Reform na POS se skládá z osvědčených paletek a dekorativních displejových rohů. Chytré displejové řešení slibuje při malém úsilí a za nízké náklady vysoce účinnou podporu prodeje margarínů a pomazánek. THIMM sází při výrobě na flexo předtisk v kombinaci s digitálním tiskem.
Účinnost na POS: Displeje pro výrobce potravin Deli Reform

Účinnost na místě prodeje: Displeje pro výrobce potravin Deli Reform

Sortiment společnosti Deli Reform zahrnuje různé druhy margarínů a pomazánek. Výrobky vyrobené převážně z rostlinných olejů a tuků se přepravují a prodávají v paletkách z vlnité lepenky. Pro potisk paletek využívá THIMM flexotiskovou technologii Belt a vyrábí je z tenké vlnité lepenky typu EE. Díky stohovacím rohům jsou paletky na sobě pevně aretovány a zajišťují tak ochranu výrobku v rámci celého dodavatelského řetězce. Otvory po stranách paletek nabízejí spotřebitelům optimální viditelnost výrobků Deli Reform.

Pro podporu impulzů k nákupu na místě prodeje navrhla společnost THIMM tak zvané displejové rohy. Tyto rohy lze velmi snadno připevnit na chep paletu, na níž se pak paletky stohují. Pro potisk displejových rohů v různých tiskových provedeních se nabízelo využít digitální tisk. Prodejní displej za příznivou cenu poskytuje místo pro účinnou reklamní plochu a jako doplňkové druhotné umístění v prodejnách s potravinami tak podporuje jak prezentaci značky, tak odbyt.

O Deli Reform a společnosti Walter Rau Lebensmittelwerke GmbH
Kvalitní potraviny firmy Walter Rau se těší důvěře spotřebitelů již přes 110 let. Nejznámější značka společnosti je Deli Reform, jejíž produkty se vyrábějí z pečlivě vybraných surovin. V roce 2019 slaví značka Deli Reform 60leté výročí svého vzniku. Je synonymem pro kvalitní, nutričně bohaté výrobky, vysokou kvalitu a věrné spotřebitele. Další informace na: www.deli-reform.de a www.walter-rau.de.

Skupina THIMM je lídrem v poskytování řešení pro balení a distribuci zboží. Portfolio firmy zahrnuje přepravní a prodejní obaly z vlnité lepenky, POS & POP produkty, kvalitní prodejní stojany (displeje), obalové systémy z různých materiálových kombinací a tiskové produkty pro další průmyslové zpracování. Spektrum nabídky doplňuje široká paleta služeb spojených s balením v rámci celého dodavatelského řetězce. K okruhu zákazníků patří známé koncerny vyrábějící značkové zboží napříč všemi obory. Rodinný podnik založený v roce 1949 zaměstnává více než 3 300 zaměstnanců ve 20 závodech v Německu, Česku, Rumunsku, Polsku, Francii a Mexiku a v roce 2018 dosáhl ročního obratu přes 645 milionů eur.

• Stohovatelné paletky z vlnité lepenky