Udržitelný displej na hračky získává bronzovou medaili

04.06.2021 Northeim, 4. června 2021 – Displeje v životní velikosti ve tvaru autíčka Cory Flitzer, hlavního hrdiny ze známého dětského televizního seriálu, byly v soutěži POPAI D-A-CH Award 2021 oceněny bronzovou medailí. Displeje pro mezinárodní koncern VTech zabývající se vývojem vzdělávacích hraček prezentují ve specializovaných prodejnách nové hračky ze série „Tut Tut Cory Flitzer“. Oceněné displeje jsou vyrobeny z udržitelné vlnité lepenky.

Společnost THIMM vyvinula stabilní podlahové displeje k uvedení vzdělávacích hraček „Tut Tut Cory Flitzer“ na trh. V případě těchto výrobků pro děti se jedná o elektronické herní sady a autíčka, které představují postavičky ze stejnojmenného seriálu internetové televize Netflix. V novém podlahovém displeji našly své místo hračky pro děti od jednoho roku do pěti let. Displej představuje seriálového hrdinu Coryho Flitzera v životní velikosti. Displej s výškou 160 cm a se základnou z europalety je výrazným prvkem v každém hračkářství. Pro přehlednou prezentaci zboží vytvořili vývojáři společnosti THIMM šest oboustranných prodejních úrovní ve formě stupňů. Na horních úrovních jsou prezentována malá autíčka. Větší herní sady se prezentují na dolních úrovních ve výšce očí malých zákazníků. Displej završuje topper jako výškový prvek, který zvyšuje viditelnost. Konstrukce je vyrobena z udržitelné vlnité lepenky, která byla potištěna metodou ofsetového tisku. V závislosti na účelu použití byly komponenty jednostranně, popř. oboustranně kašírovány a nalakovány lesklým lakem. Vykazují tak vysoce kvalitní intenzitu barvy. Design pochází z vlastního kreativního oddělení společnosti THIMM a zajišťuje jednotné ztvárnění značky a rozpoznatelnost hraček, televizního seriálu a displeje v místě prodeje.

Podlahové displeje pro VTech získaly v soutěži POPAI-D-A-CH Awards bronzovou medaili v kategorii „Cestování, volný čas a automobil, sport a zábava“. Na videokonferenci konané v březnu vyhodnotila nezávislá porota veškeré výrobky přihlášené do soutěže a nominovala nositele cen. Vyhlášení vítězů následovalo v polovině května na virtuálním galavečeru. Kvůli koronavirové pandemii letos poprvé neproběhla výstava displejů. Soutěž proběhla zcela v digitální podobě.

O společnosti VTech

VTech je mezinárodní koncern se sídlem v Hongkongu. Společnost zaměstnává v oblastech telekomunikace a naučných hraček cca 37 000 zaměstnanců v jedenácti pobočkách po celém světě. Z odvětví telekomunikací vznikla v roce 1977 divize elektronických vzdělávacích hraček. V roce 1992 byla založena německá pobočka ve Filderstadtu. Zde společnost vyvíjí elektronické vzdělávací produkty pro kojence, malé děti i školáky. V oblasti hraček pro kojence a malé děti, elektronické zábavy a výukových tabletů je společnost VTech jedničkou na německém trhu.

O společnosti THIMM

Společnost THIMM Group je vedoucím poskytovatelem řešení pro obaly a distribuci zboží. Portfolio řešení zahrnuje přepravní a prodejní obaly z vlnité lepenky, kvalitní prodejní stojany (displeje), obalové systémy z materiálových kombinací a tiskové produkty pro další průmyslové zpracování. Inovativními a udržitelnými řešeními pomáhá společnost THIMM svým zákazníkům se na trhu odlišit a individualizovat. Rodinný podnik ve své Vizi udržitelnosti 2030 předvídá ekonomické, ekologické a sociální výzvy a řeší je. Skupina THIMM si dává za cíl nabízet zákazníkům vždy to nejlepší řešení. Tato silná orientace na zákazníka je hnacím motorem inovační síly a průkopnického ducha společnosti. Za tímto účelem důsledně investuje do rozvoje přítomnosti na trhu a do průkopnických technologií. Rodinný podnik založený v roce 1949 zaměstnává v současné době více než 3 300 zaměstnanců v 21 závodech v Německu, Francii, Polsku, Rumunsku a Česku a v roce 2020 dosáhl ročního obratu přes 605 milionů eur.